Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη των πυροβολισμών στους Παξούς – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα Έλεγχοι σε όλα τα σκάφη που κινούνται προς Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη των πυροβολισμών στους Παξούς – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
Έλεγχοι σε όλα τα σκάφη που κινούνται προς Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και ΚέρκυραΈρευνες στην ξηρά και τη θάλασσα πραγματοποιούν στελέχη του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα που πυροβόλησε ομοεθνή του το βράδυ, Τετάρτη 9 Αυγούστου, στους Παξούς. Το θύμα, ηλικίας 51 ετών, υπήκοος Αλβανίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, σημειώθηκε στο λιμάνι της Λάκας. Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο δράστης τράβηξε όπλο πυροβολώντας το θύμα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.


Το θύμα αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όμως εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στην Ηγουμενίτσα και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης.

Στελέχη του ΛΣ πραγματοποιούν ελέγχους σε όλα τα σκάφη που κινούνται προς Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα αλλά και στο μικρό νησί του Ιονίου, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της επίθεσης.
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη των πυροβολισμών στους Παξούς – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα Έλεγχοι σε όλα τα σκάφη που κινούνται προς Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη των πυροβολισμών στους Παξούς – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα Έλεγχοι σε όλα τα σκάφη που κινούνται προς Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες