Ο Κώστας Νουτσόπουλος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου

           Ο Κώστας Νουτσόπουλος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου




Ο Κώστας Νουτσόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτη Ήπειρος» στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου, θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηπείρου στις επικείμενες εκλογές του Οκτώβρη.

Το δημόσιο κάλεσμα του ιδίου για ενίσχυση του ψηφοδελτίου της ΛΑ.ΣΥ. είναι το παρακάτω:

«Συναγωνιστές, συναγωνίστριες
 
Έχοντας μια μακρά και πλούσια πολιτική διαδρομή στο εργατικό και λαϊκό κίνημα μέσα από διάφορες συλλογικότητες και πολιτικές ομάδες του χώρου της αριστεράς αλλά και στο χώρο της Τοπικής Διοίκησης, όντας επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ» στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου 2019-2023, πιστεύω ότι κάθε λαϊκός άνθρωπος έχει πια μόνο μία τίμια αγωνιστική επιλογή: τη θέση του δίπλα στους αγώνες και στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις Τοπικές εκλογές. Γι αυτό ανακοινώνω δημόσια την αγωνιστική μου συμπόρευση και την υποψηφιότητα μου, στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Γιατί ο λαός δεν έχει απέναντι του μόνο τις αστικές κυβερνήσεις αλλά και τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές για να υλοποιούν τα σχέδια των μεγάλων ομίλων σε βάρος του λαού. Την ίδια ώρα που υποβαθμίζουν και εμπορευματοποιούν τις περιφερειακές και δημοτικές υπηρεσίες στην υγεία, την παιδεία, την ίδια ώρα που ξεκληρίζονται βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι, πνίγονται στα χρέη αυτοαπασχολούμενοι, εγκαταλείπουν την περιοχή νέοι, εκατομμύρια ευρώ και διευκολύνσεις δίνονται από τις τοπικές αρχές στους μεγάλους ομίλους της περιοχής.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική, η ζωή επιβεβαιώνει ότι μόνο με ισχυρή εργατική- λαϊκή αντίσταση και ισχυρή αντιπολίτευση, με τους δοκιμασμένους αγωνιστές εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης μπορεί να μπει φρένο στα σχέδια αυτά. Να στηριχτούν οι αγώνες του Ηπειρώτικου λαού, να διεκδικηθούν έργα και μέτρα προστασίας για τον λαό και όχι για το κέρδη των λίγων.

Γι αυτό καλώ κάθε λαϊκό άνθρωπο που ανησυχεί και δεν συμβιβάζεται με τη σημερινή κατάσταση, όλους όσους έχουν αγανακτήσει από τις διαχρονικά ψεύτικες υποσχέσεις, τη διαφθορά, την έπαρση που διακατέχει τις παρατάξεις των επιχειρηματιών, να απορρίψουν αυτές τις δυνάμεις.

Καλώ όλους όσους έχουν απογοητευτεί και κουραστεί και από τις δυνάμεις και παρατάξεις των «εφήμερων αγωνιστών», να δυναμώσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ηπείρου και όλους τους δήμους της περιοχής μας. Για να βγει ο λαός πιο δυνατός, να υπάρξουν περισσότεροι αγωνιστές σύμβουλοι στην Τοπική Διοίκηση, να υπάρξουν περισσότερα στηρίγματα για το λαό. Να δυναμώσει ο συνολικότερος αγώνας για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του λαού στην περιοχή μας.


ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος
Επικεφαλής Της Παράταξης «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ»


Ο Κώστας Νουτσόπουλος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου  Ο Κώστας Νουτσόπουλος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.