Ο Θανάσης Ντάνης υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου

Ο Θανάσης Ντάνης υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου


Την πρόθεση του να διεκδικήσει τον Δήμο Σουλίου, έκανε γνωστή με δηλώσεις του στην paramythia-online.gr, o ιατρός Αθανάσιος Ντάνης.
O 47χρονος Αθανάσιος Ντάνης, είναι Διευθυντής της παθολογικής κλινικής Φιλιατών με καταγωγή την Παραμυθιά, ενώ εχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του συνδυασμού του, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.
Ο Αθανάσιος Ντάνης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ‘Carol Davilla’ της Ρουμανίας, απ’ όπου αποφοίτησε το 2000.
Υπηρέτησε ως ιατρός στο 401 Γ.Ν. Στρατού καθώς και στο 424 Τ.Π. Φιλιατών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της εσωτερικής παθολογίας στο Γ.Ν. Κοργιαλένειο- Μπενάκειο ενώ αμέσως μετά εργάστηκε για ένα χρόνο ως ειδικευμένος παθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λειβαδιάς. Συνέχισε για δυόμιση περίπου χρόνια ως εξειδικευόμενος στη Μ.Ε.Θ. του Ν.Ε.Σ.
Παρακολούθησε το ΠΜΣ «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ, από το οποίο αποφοίτησε τον Οκτώβριο 2013.
Από το τέλος του 2016 ξεκινησε η συνεργασία με το Αριαν Παθολογικό Κέντρο στη Γλυφάδα ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν ως Παθολόγος στα Δημοτικά ιατρεία του Δήμου αθηναίων. Το 2017 ξεκίνησε η συνεργασία ως παθολόγος με το Κέντρο Ημέρας Ανάσα που ειδικεύεται στις Διαταραχές πρόσληψης τροφής.
Απο το 2019 ειναι Διευθυντής της παθολογικής κλινικής του Γ.Ν Φιλιατών
Για μεγάλα διαστήματα συμμετείχε εθελοντικά τόσο στα Πολυϊατρεία όσο και σε δράσεις των Γιατρών του Κόσμου.
Ο Θανάσης Ντάνης υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Ο Θανάσης Ντάνης υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.