Βασίλης Γεώργος: «Βοήθησε να βελτιωθεί η ζωή του γείτονα, για να βελτιωθεί η δική σου ζωή»

Βασίλης Γεώργος: «Βοήθησε να βελτιωθεί η ζωή του γείτονα, για να βελτιωθεί η δική σου ζωή»



Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του ΛΩΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ γιατί έχει αποδείξει ως σήμερα ότι έχει δυνατότητες, ενδιαφέρον, διάθεση και προσπάθεια για βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου.
Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια ανάγκη των ενεργών ατόμων να προσπαθούν για το καλύτερο όλων.
Η προσωπική μου δραστηριοποίηση σε συλλογικά όργανα από τα νεανικά χρόνια, μου έχει αποδείξει ότι η καλύτερη ιδέα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από μια κοινή προσπάθεια. Με την υποψηφιότητα μου κρίνω ότι μπορώ να ενώσω τις δυνάμεις μου με όλους κι όλες εσάς που έχουμε κοινές ανησυχίες, διάθεση ανάδειξης και επίλυσης μικρών καθημερινών δυσκολιών στη ζωή μας. Ταχτοποιώντας τα μικρά καθημερινά πράγματα της γειτονιάς, της περιοχής, της πόλης, συμβάλλουμε στην καλυτέρευση της ζωής μας. Δίνουμε ώθηση για πραγματοποίηση κάποιου έργου, έμπνευση για τελειοποίηση μιας ιδέας. Για να νιώθω όμως καλά πλέον με τον εαυτό μου και να είμαι συνεπής στα πιστεύω μου διαλέγω να προτείνω μεν, αλλά και να συμμετέχω στις αποφάσεις για τον τόπο μου!
Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό μπορεί να σας εγγυηθεί την συνεχή δημιουργία πρωτοβουλιών για όλους μας, με ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπο κάθε ηλικίας.
Είμαι εδώ, γιατί μπορώ και γιατί θέλω να βοηθήσω!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΗΛΟΣ,ΤΑΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ (ΠΟΑμΣΚΠ), ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Βασίλης Γεώργος: «Βοήθησε να βελτιωθεί η ζωή του γείτονα, για να βελτιωθεί η δική σου ζωή» Βασίλης Γεώργος: «Βοήθησε να βελτιωθεί η ζωή του γείτονα, για να βελτιωθεί η δική σου ζωή» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.