O Γιάννης Καραγιάννης για την στελέχωση του ψηφοδελτίου

O Γιάννης Καραγιάννης για την στελέχωση του ψηφοδελτίου




Αγαπητές συμπολίτισσες,
Αγαπητοί συμπολίτες,

Μέχρι σήμερα, είχα τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα ενός σημαντικού αριθμού συνδημοτών μου, είτε για τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων μας, είτε για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μου.

Αφενός, άνθρωποι έμπειροι στα δημοτικά πράγματα αλλά και στη ζωή, με διάθεση να καταθέσουν την εμπειρία τους αυτή και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για την ευημερία του Δήμου μας. Αφετέρου άνθρωποι νέοι στα κοινά, καταξιωμένοι όμως στους τομείς δραστηριοποίησής τους, αλλά και άνθρωποι νεαροί στην ηλικία, με φρέσκιες ιδέες, όνειρα και ελπίδες για τον τόπο τους και όρεξη να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Όλοι αυτοί, αλλά και όσοι πρόκειται να ανακοινωθούν στη συνέχεια, προέρχονται από μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών και πολιτικών χώρων, με συγκλίνουσες και διαφορετικές αντιλήψεις ταυτόχρονα. Συνθέτουν όμως μια ομάδα, που ενεργεί με κοινό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο και με βασικό άξονα τη διασφάλιση της προόδου και της ευημερίας του Δήμου. Η ομάδα αυτή, που πρόκειται να ενισχυθεί τις προσεχείς ημέρες, θα εξασφαλίσει την αναγκαία δημιουργική πολυφωνία.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, που έθεσαν εαυτόν στην κρίση του κόσμου και συμπορεύονται μαζί μου.

Τέλος, αποτελεί χρέος μου να ενημερώσω τους συμπολίτες μου όχι μόνο για το ανθρώπινο δυναμικό που εντάχθηκε και πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα δράσης μου. Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει σειρά ανακοινώσεων με τα πεπραγμένα της παρούσας Δημοτικής Αρχής, όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί αλλά και όσα προγραμματίζονται για τη συνέχεια του Δήμου Σουλίου.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για την επόμενη μέρα!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
Γιάννης Καραγιάννης

O Γιάννης Καραγιάννης για την στελέχωση του ψηφοδελτίου O Γιάννης Καραγιάννης για την στελέχωση του ψηφοδελτίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.