49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ- Οδηγητή Ηγουμενίτσα

49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ- Οδηγητή Ηγουμενίτσα



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου το Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή, στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Το ραντεβού δόθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στα Πλατάνια στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με σύντομο χαιρετισμό από την ΟΒ Ηγουμενίτσας και στην συνέχεια η κεντρική ομιλία έγινε από τον Γρηγόρη Μακρή, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Ηπείρου- Κέρκυρας - Λευκάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις επικείμενες εκλογές, αναδεικνύοντας τον ρόλο της Περιφέρειας και τον Δημοτικών αρχών που δεσμεύονται στην υλοποίηση διαφόρων συμφερόντων ακόμη και αν αυτά απειλούν τις ίδιες τις ζωές των δημοτών, επιδεικνύοντας πολλά τέτοια παραδείγματα της περιοχής. Το δίλλημα που τίθεται μπροστά στις κάλπες για τον λαό και την νεολαία της περιοχής, αν δηλαδή θέλουμε να αναδείξουμε δημοτική αρχή με το κεφάλι σκυμμένο ή δημοτική αρχή που θα αντιστέκεται σε οτιδήποτε επιζήμιο για τους δημότες. Πλατύ κάλεσμα έγινε στην στήριξη των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, για να εκλέξουμε περισσότερους αγωνιστές , για να είναι πιο δυνατός ο λαός, για να μην γίνει συνήθεια η βαρβαρότητα, για να γίνουν τα σκοτάδια λάμψη...

Ο χώρος γέμισε ζωντάνια με την συναυλία των ΑΜRON 15 με ελληνικό ροκ τραγούδι. Στον χώρο λειτουργούσε μπαρ, και το βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.


49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ- Οδηγητή Ηγουμενίτσα 49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ- Οδηγητή Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.