Δάφνη Νικολάου: Η παραδοσιακή μουσική της Ηπείρου , συναντά τον σύγχρονο ήχο.

Δάφνη Νικολάου: Η παραδοσιακή μουσική της Ηπείρου, συναντά τον σύγχρονο ήχο.

Δάφνη Νικολάου , η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια της παραδοσιακής μουσικής, μας παρουσιάζει τη διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού “Κρασί μ’ σε πίνω για καλό”, η οποία αποτελεί το επόμενο βήμα στην καριέρα της… ένα βήμα στον δρόμο προς τη δημιουργία της δικής της μουσικής, που είναι πλέον έτοιμη να μοιραστεί με τον κόσμο.

Η μουσική της Δάφνης είναι ένα μείγμα από την παράδοση και την σύγχρονη μουσική. Το ταλέντο της διακριτικά μεταμορφώνεται και της δίνει την ευκαιρία να καταρρίψει τα σύνορα και να εισέλθει σε έναν καινούργιο μουσικό κόσμο.


Η σκηνοθεσία του μαγευτικού video clip ανήκει στον Alexandros Chrysidis.
Λίγα λόγια για την Δάφνη…
H Δάφνη Νικολάου με καταγωγή από την Ήπειρο ξεκίνησε το παραδοσιακό τραγούδι σε πολύ νεαρή ηλικία. Κληρονόμησε την αγάπη για το τραγούδι από τη μουσική οικογένειά της και δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος για να αναγνωρίσουν και όλοι οι υπόλοιποι το μοναδικό της ταλέντο.

Ήταν μόλις 11 ετών όταν συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της παραδοσιακής μουσικής, όπως ο Πέτρος Λουκάς Χαλκιάς, που την καθοδήγησε και την έκανε ακόμα πιο λαμπρή.
Ένα ταξίδι προς τα βάθη της παραδοσιακής μουσικής ξεκινούσε, καθώς εκείνη αφοσιωνόταν στην εξέλιξη του ταλέντου της με σπουδές στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε σχολή Μιούζικαλ όπου διδάχθηκε υποκριτική και χορό.

Έχει τραγουδήσει σε πολλές συναυλίες με τις πιο σημαντικές αυτή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Μέγαρο Μουσικής, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και το Ζάππειο Μέγαρο.


Δάφνη Νικολάου: Η παραδοσιακή μουσική της Ηπείρου , συναντά τον σύγχρονο ήχο. Δάφνη Νικολάου: Η παραδοσιακή μουσική της Ηπείρου , συναντά τον σύγχρονο ήχο. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες