ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας επισκέφθηκε κλιμάκιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης». 
Με τον Διευθυντή κ. Βασίλη Μητσιώνη, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αρμοδιοτήτων, όπως η βελτίωση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των κτηριακών υποδομών και του εξοπλισμού των σχολικών κτηρίων. 
Η επικείμενη κατάργηση των Επιτροπών Α΄ θμιας και Β΄ θμιας Εκπαίδευσης, από το επόμενο σχολικό έτος, απασχόλησε επίσης τη συζήτηση και επισημάνθηκε η ανάγκη θέσπισης νέας μορφής διοικητικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και εκπαιδευτικής κοινότητας για την αποτελεσματική άσκηση των πολιτικών αρμοδιότητας Δήμου και την ορθολογική κατανομή των ποσών που διατίθενται για εκπαιδευτικές ανάγκες. 
Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διασύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με τις ανάγκες της τοπικής οικονομίας.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.