ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις για προσλήψεις στο πολιτικό τμήμα στη Δικαστική αστυνομία

ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις για προσλήψεις στο πολιτικό τμήμα στη Δικαστική αστυνομίαΤην ερχόμενη Παρασκευή (3/11) λήγει η προθεσμία των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση 1.843 θέσεων σε όλο το Δημόσιο, μόνο από τους επιτυχόντες του κλάδου ΤΕ, του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα, στον διαγωνισμό περιλαμβάνονται και οι θέσεις για το πολιτικό προσωπικό της Δικαστικής Αστυνομίας. Η συγκεκριμένη προκήρυξη απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους ΤΕΙ 42 ειδικοτήτων, προκειμένου να ενισχυθεί ο φορέας του Δημοσίου με 1.843 νέους εργαζόμενους.

ΑΣΕΠ: 2ΓΒ/2023: Ποιοι συμμετέχουν

Η προκήρυξη αφορά πτυχιούχους ΤΕ που ήταν επιτυχόντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022. Σε αυτή την προκήρυξη εμπεριέχονται τουλάχιστον 700 θέσεις για δήμους και περιφέρειες.

Να σημειωθεί, ότι εντός της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 περιλαμβάνονται και οι 31 θέσεις του πολιτικού προσωπικού της Δικαστικής Αστυνομίας, του κλάδου ΤΕ.

Διαβάστε το ΦΕΚ, πατώντας ΕΔΩ.
ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις για προσλήψεις στο πολιτικό τμήμα στη Δικαστική αστυνομία ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις για προσλήψεις στο πολιτικό τμήμα στη Δικαστική αστυνομία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες