3 προσλήψεις για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στο Δήμο Ηγουμενίτσας

3 προσλήψεις για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στο Δήμο Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης περιόδου 2023-2024, του Ν.Π.Δ.Δ. Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός Δήμου Ηγουμενίτσας, και συγκεκριμένα:
  • 101 (Για τη στελέχωση της δομής: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΒΟΤΩΝ με έδρα την Πλαταριά)
  • ΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΉΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 1
  • 102 (Για τη στελέχωση της δομής: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΣΤΡΙ) ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1
  • 103 (Για τη στελέχωση της δομής: Β΄ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ) ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 1
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 46100, Ηγουμενίτσα, απευθύνοντάς την στο τμήμα Διοικητικού - Οικονομικού, υπόψη κας Μ. Κυβράνογλου (τηλ. επικοινωνίας: 26653-60021)

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ 08/11/2023 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11/2023 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ)




3 προσλήψεις για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στο Δήμο Ηγουμενίτσας 3 προσλήψεις για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.