Ηγουμενίτσα: Η μεταβίβαση του ΟΛΗΓ φέρνει κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης στη χερσαία ζώνη

Ηγουμενίτσα: Η μεταβίβαση του ΟΛΗΓ φέρνει κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης στη χερσαία ζώνη


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αντιμετωπίζει προκλήσεις σχετικά με το κόστος συντήρησης και ηλεκτροδότησης της πρώην χερσαίας ζώνης που πέρασε στη δικαιοδοσία του Δήμου, μετά την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένα.

O ΟΛΗΓ ΑΕ, ήδη από τις 24 Οκτωβρίου, ζήτησε την κατάργηση 12 μετρητών παροχής ρεύματος στην περιοχή, περιλαμβάνοντας την παραλιακή της Ηγουμενίτσας, την Πλαταριά και τη Σαγιάδα.

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί προβλήματα, καθώς οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση των αριθμών παροχής στο όνομα του Δήμου απαιτούν χρόνο και εργασία. Το θέμα επιπλέον επισκιάζεται από τον κίνδυνο διακοπής του ρεύματος στη χερσαία ζώνη, ενώ την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα παράπονα δημοτών για προβλήματα στον φωτισμό και την υποδομή.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι περιοχές αυτές να μείνουν ακόμα και 6 μήνες χωρίς ηλεκτροδότηση, αν ο ΟΛΗΓ εμείνει στην απόφαση του για κατάργηση των παροχών.
Ηγουμενίτσα: Η μεταβίβαση του ΟΛΗΓ φέρνει κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης στη χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσα: Η μεταβίβαση του ΟΛΗΓ φέρνει κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης στη χερσαία ζώνη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.