Παραιτήθηκε και ο Συντονιστής στους «Ορίζοντες Ηπείρου»

Παραιτήθηκε και ο Συντονιστής στους «Ορίζοντες Ηπείρου»
Την παραίτησή του από τη θέση του Συντονιστή στους «Ορίζοντες Ηπείρου» υπέβαλλε ο Μιχάλης Νάτσης.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από τις εκλογές θεωρεί ότι ο κύκλος της προσφοράς του στην παράταξη έκλεισε οριστικά.

Απευθύνει ευχαριστίες σε όλους με τους οποίους βρέθηκε στους Ορίζοντες και για τον αγώνα που έγινε με πρωτεργάτη τον Σπύρο Ριζόπουλο.

«Συνεπής στις αρχές μου κλείνω έναν κύκλο, δηλώνοντας πως η δραστηριοποίησή μου με τα κοινά και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Ηπείρου, δεν σταματάει εδώ. Σκοπός μου είναι να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου , παρακολουθώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς και στα μεγάλα και σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας.

Αυτό αποτελεί δέσμευση για όσα πρεσβεύω και υπηρετώ, οι δε αποφάσεις μου θα ληφθούν σε συνάρτηση με τα τεκταινόμενα στην Περιφέρειά μας.

Τα πρόσωπα, τα γεγονότα και όχι μόνο… θα καθορίσουν τον χρόνο και τον τρόπο κάθε μελλοντικής μου επιλογής» αναφέρει στη δήλωσή του.


Παραιτήθηκε και ο Συντονιστής στους «Ορίζοντες Ηπείρου» Παραιτήθηκε και ο Συντονιστής στους «Ορίζοντες Ηπείρου» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.