Η Ραχήλ Μαρκιανίδου πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρδικας

Η Ραχήλ Μαρκιανίδου πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρδικας


Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, και κάτω από νόμιμες διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρδικας.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ραχήλ Μαρκιανίδου, κατάφερε, με την υπευθυνότητα, τη μεθοδικότητα και το μεράκι που επέδειξε, να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας στα δρώμενα για τον πολιτισμό και την παράδοση και να αναδείξει τον Σύλλογο σε έναν από τους πιο δραστήριους του Δήμου μας.

«Ό,τι κάναμε το κάναμε γιατί αγαπάμε αυτόν τον τόπο, με προσωπικό και οικογενειακό κόστος, πέρα από την σωματική και ψυχολογική κούραση», ήταν τα λόγια της Προέδρου του Συλλόγου. Πραγματικά, παρακολουθώντας τις δράσεις και τις δραστηριότητες που οργανώθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας της, θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε ότι o Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας αποτέλεσε ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, προέβαλε το χωριό και πέρα από τα στενά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας και συνέβαλε στην ανάπτυξη και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Είναι φανερό ότι τα αποτελέσματα αυτά δεν θα είχαν επιτευχθεί, χωρίς την άριστη συνεργασία των μελών του Δ.Σ., τη σωστή διαχείριση και τον καλό προγραμματισμό των οικονομικών του Συλλόγου.

Είναι σαφές ότι Σύλλογοι σαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και τόσο η συμμετοχή των συμπολιτών στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, όσο και τα πεπραγμένα που κατατέθηκαν για την προγενέστερη θητεία του, αποδεικνύουν τη χρησιμότητα του έργου του και την προσφορά στην κοινωνία, τον ευρύτερο Δήμο και την Αδελφότητα Περδικιωτών

Ευχόμαστε στην Πρόεδρο και το νεοεκλεγέν Δ.Σ. Υγεία και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του!!!
Η Ραχήλ Μαρκιανίδου πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρδικας Η Ραχήλ Μαρκιανίδου πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.