Το Πρωτοδικείο οριστικοποίησε τις έδρες, ποιοι εκλέγονται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

Το Πρωτοδικείο οριστικοποίησε τις έδρες, ποιοι εκλέγονται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο


Την κατανομή των εδρών στις περιφερειακές παρατάξεις και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου οριστικοποίησε και επισημοποίησε σε δημόσια συνεδρίασή του το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.

Με τον τρόπο αυτό αποσαφηνίζεται και η σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που θα αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου και για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η παράταξη Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου του Αλέκου Καχριμάνη παίρνει τέσσερις έδρες στην εκλογική περιφέρεια Θεσπρωτίας, πέντε έδρες στην εκλογική ενότητα Πρέβεζας, τέσσερις έδρες στην Άρτα και 14 στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων.

Η παράταξη Κοινό των Ηπειρωτών, του Γιάννη Στέφου παίρνει πέντε έδρες. Δύο έδρες στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων και από μία στις άλλες τρεις εκλογικές περιφέρειες.

Η παράταξη Ήπειρος Όλον, του Στέφανου Ζούμπα έχει τέσσερις έδρες. Δύο στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων και από μία στην Άρτα και την Πρέβεζα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα παίρνει τέσσερις έδρες, δύο στο Νομό Ιωαννίνων και από μία στην Άρτα και την Πρέβεζα.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου παίρνουν τρεις έδρες, μία στην Θεσπρωτία, μία στην Άρτα και μία στην εκλογική ενότητα Ιωαννίνων.

Η παράταξη ΦΩΣ με επικεφαλής τον Λάμπρο Γεωργόπουλο παίρνει δύο έδρες, μία στην Άρτα και μία στα Ιωάννινα.

Ποιοι εκλέγονται

Στο Νομό Ιωαννίνων από την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη εκλέγονται οι Νάκου-Δασούλα Αγνή, Σιαράβας Κωνσταντίνος, Γοργόλης Βασίλης, Τσιάρα Σταυρούλα, Περιστέρη Ελένη, Κίτσιος Κωνσταντίνος, Γαϊτανίδης Πρόδρομος-Μάκης, Γκαρτζονίκας Ηλίας, Λαζάνης Χάρης, Μητροκώστα Παναγιώτα, Αρλέτου Αικατερίνη, Γκογκάκη Μαρίνα, Παπαρούσης Χριστόδουλος-Άκης, Γιουγλής Θεόφιλος.

Από την παράταξη Κοινό των Ηπειρωτών οι Γιάννης Στέφος και Χρήστος Μαντάς.

Από την παράταξη Ήπειρος Όλον, οι Στέφανος Ζούμπας και Θεοχάρης Λιούρης.

Από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση οι Γιώργος Πρέντζας και Τίνα Ζέκα.

Από τους Ορίζοντες Ηπείρου μετά την παραίτηση του Σπύρου Ριζόπουλου η έδρα περνά στον Σπύρο Υφαντή.

Από την παράταξη ΦΩΣ εκλέγεται ο Λάμπρος Γεωργόπουλος.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας από την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη εκλέγονται οι Βασίλης Ψαθάς, Αναστασία Σίμου, Νικόλαος Σπύρου και Ιωάννης Κατέρης.

Από την παράταξη του Γιάννη Στέφου εκλέγεται ο Μάριος Τσίρκας. Από την παράταξη του Στέφανου Ζούμπα ο Άλκης Παπαχρηστάκης, από την παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης ο Γιώργος Αλιφατήρας, από την παράταξη Ορίζοντες Ηπείρου ο Δημήτρης Βασιλάκης και από την παράταξη ΦΩΣ ο Μάξιμος Γεωργόπουλος.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας από την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη εκλέγονται οι Θωμάς Πιτούλης, Νίκος Παπαγρηγορίου, Δημήτρης Γκαμπρέλας και Σταυρούλα Μπραίμη. Από την παράταξη του Γιάννη Στέφου η Παναγιώτα Αγγέλη και από την παράταξη Ορίζοντες Ηπείρου η Μάγδα Τάτση.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας από την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη εκλέγονται οι Στράτος Ιωάννου, Τάσος Δράκος, Ευάγγελος Τσοβίλης, Μιχάλης Σπυρέλης και Χρήστος Γούσης. Από την παράταξη του Γιάννη Στέφου εκλέγεται ο Θοδωρής Κορωναίος, από την παράταξη του Στέφανου Ζούμπα η Μαρία- Τατιάνα Καράλη και από την παράταξη του Γιώργου Πρέντζα ο Κώστας Κωτσαντής.
Το Πρωτοδικείο οριστικοποίησε τις έδρες, ποιοι εκλέγονται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Το Πρωτοδικείο οριστικοποίησε τις έδρες, ποιοι εκλέγονται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.