ΔΗΠΕΘΕ: Ξεκίνησε το «Δίλημμα του Αυτοκράτορα» για σχολεία

ΔΗΠΕΘΕ: Ξεκίνησε το «Δίλημμα του Αυτοκράτορα» για σχολεία


Ξεκίνησε σήμερα η παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, το «Δίλημμα του Αυτοκράτορα» για σχολεία. Την πρώτη παράσταση παρακολούθησαν παιδιά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρακολουθήσουν την παράσταση μαθητές και μαθήτριες από τις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρεβέζης και από σχολεία της Λευκάδας.

Την Παρασκευή 3-11 πραγματοποιήθηκε και η Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο αρχοντικό Πυρσινέλλα. Η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Χριστίνα Κωτσαντή και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Χάρης Πεχλιβανίδης, καλωσόρισαν τη δημοσιογραφική κοινότητα της πόλης και προσκάλεσαν όλους και όλες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 18:30μ.μ.

«Είναι πάντα χαρά για το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων να υποδέχεται τα παιδιά», σημείωσε η πρόεδρος Χριστίνα Κωτσαντή. «Τα παιδιά είναι οι πιο έξυπνοι θεατές και μας βοηθούν να ανεβάζουμε τον πήχη», σημείωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Χάρης Πεχλιβανίδης. Ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ράπτης τόνισε τη σημασία της διάδρασης και της συμμετοχής των παιδιών στην διαδικασία της παράστασης.

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί της παράστασης, Τριανταφυλλιά Πάντου, Μαρία Παπαγιαννάκη, Κώστας Χατζηγεωργίου αλλά και η σκηνογράφος Γιώτα Ορφανίδου.
ΔΗΠΕΘΕ: Ξεκίνησε το «Δίλημμα του Αυτοκράτορα» για σχολεία ΔΗΠΕΘΕ: Ξεκίνησε το «Δίλημμα του Αυτοκράτορα» για σχολεία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.