Ευχαριστήριο μήνυμα του Αλκιβιάδη Λάμπρου για την συμμετοχή του στις εκλογές για την Περιφέρεια

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αλκιβιάδη Λάμπρου για την συμμετοχή του στις εκλογές για την Περιφέρεια


Μετά την ολοκλήρωση και τη συμμετοχή μου στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές, στις οποίες εκατοντάδες συμπολίτες με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φορείς και τους πολίτες που συνεργάστηκαν μαζί μου, ως περιφερειακός σύμβουλος Θεσπρωτίας και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου και να επισημάνω ότι ως ενεργός πολίτης, θα συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι και να συμμετέχω σε κάθε πρωτοβουλία που θα οδηγεί στην πρόοδο του τόπου μας και θα επιδιώκει την επιδιόρθωση των κακώς κειμένων.

Μακριά από σειρήνες και υπόγειες διαδρομές, που προσπάθησαν να αλλοιώσουν τη θέληση των πολιτών, θα ενώνω τις δυνάμεις μου με κάθε μετερίζι κοινωνικό, πολιτικό, επαγγελματικό, που θα οδηγεί σε νέους και ελπιδοφόρους για την πατρίδα μας ορίζοντες, όπως και σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία.

Με τιμή Αλκιβιάδης Λάμπρου
Ευχαριστήριο μήνυμα του Αλκιβιάδη Λάμπρου για την συμμετοχή του στις εκλογές για την Περιφέρεια Ευχαριστήριο μήνυμα του Αλκιβιάδη Λάμπρου για την συμμετοχή του στις εκλογές για την Περιφέρεια Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες