Ο “Ηγουμενιτσιώτης” Ο Ηρακλής Μπαλάφας στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα XCE-Κronos Cycling Team

Ο “Ηγουμενιτσιώτης” Ο Ηρακλής Μπαλάφας στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα XCE-Κronos Cycling Team

Στην Palangka Raya, την πρωτεύουσα του Κεντρικού Καλιμαντάν της Ινδονησίας βρίσκεται ο αθλητής μας Ηρακλής Μπαλάφας προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MTB XC Eliminator, ένα από τα λιγοστά που δεν είχε συμπεριληφθεί το καλοκαίρι στο πρόγραμμα της UCI που πραγματοποιήθηκε στη Γλασκώβη.

Ο αθλητής μας ταξίδεψε στην Ινδονησία μετά από πρόσκληση της UCI και θα αγωνιστεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ξεκινώντας στις 9:15 ώρα Ελλάδας με τα προκριματικά του αγωνίσματος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον τελικό του αγωνίσματος εδώ.

Έχοντας ήδη μελετήσει τη διαδρομή, ο Ηρακλής δήλωσε έτοιμος και σε καλή κατάσταση.

«Η διαδρομή είναι πολύ δύσκολη και τεχνική, και δεν έχει καμία σχέση με τις διαδρομές στους αγώνες της χώρας μας. Έχω ξεκουραστεί από το ταξίδι, και θεωρώ ότι με λίγη τύχη έχω καλές πιθανότητες να περάσω από τον πρώτο προκριματικό γύρο στους 32 καλύτερους του κόσμου. Από κει και μετά βλέπουμε!».

Ηρακλή σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να απολαύσεις στο έπακρο την εκπληκτική εμπειρία της συμμετοχής σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο “Ηγουμενιτσιώτης” Ο Ηρακλής Μπαλάφας στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα XCE-Κronos Cycling Team Ο “Ηγουμενιτσιώτης” Ο Ηρακλής Μπαλάφας στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα XCE-Κronos Cycling Team Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.