Π. Νταής: Με χείρα συνεργασίας και σχέδιο για αναπτυξιακό οργανισμό

Π. Νταής: Με χείρα συνεργασίας και σχέδιο για αναπτυξιακό οργανισμό

Χείρα συνεργασίας προς κάθε κατεύθυνση έτεινε ο νέος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής με την πρώτη ομιλία που πραγματοποίησε αμέσως μετά την ορκωμοσία το βράδυ της Δευτέρας.

Συνεργασία εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου με γνώμονα τα συμφέροντα της περιοχής όπως είπε ενώ αναφέρθηκε ότι στους στόχους του είναι η σύσταση διαδημοτικού αναπτυξιακού οργανισμού, που θα περιλαμβάνει και τους τρεις δήμους της Θεσπρωτίας αλλά ενδεχομένως κι άλλους φορείς όπως το Επιμελητήριο.

Ο αναπτυξιακός οργανισμός είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο μέσω του οποίου οι Δήμοι μπορούν να δρομολογήσουν κοινές ενέργειες και να σπάσουν την γραφειοκρατία και τις δαιδαλώδεις διαδικασίες που διέπουν την λειτουργία τους.

Ο Παναγιώτης Νταής υποσχέθηκε ότι η Δημοτική του Αρχή θα υπηρετεί τους δημότες χωρίς διακρίσεις και θα αναβαθμίσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απευθύνθηκε σε όλους τους προέδρους των Κοινοτήτων σημειώνοντας ότι ανεξάρτητα από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκαν αποτελούν συνεργάτες του Δήμου και θα αντιμετωπιστούν όλα τα χωριά ισότιμα και χωρίς διακρίσεις.

«Θα πορευτούμε με βάση τα συμφέροντα του τόπου και δεν θα μετατρέψουμε τον δήμο σε όχημα αντιπολίτευσης. Θα συνεργαστούμε με όλα τα Υπουργεία αλλά θα είμαστε αντίθετοι σε εξελίξεις που είναι ενάντια στα συμφέροντα της περιοχής» υπογράμμισε στην ομιλία του.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Λώλος έκανε αναφορά στα έργα που παραλαμβάνει και πρέπει “να ολοκληρώσει και να εγκαινιάσει” η νέα Δημοτική Αρχή, ενώ ο Αντώνης Μπέζας σημείωσε πως “δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αντιπολίτευση αλλά για να δώσουμε βοήθεια και υποστήριξη, σε όσες πρωτοβουλίες της Δημοτικής αρχής είναι σύμφωνες με το όραμά μας”.

Π. Νταής: Με χείρα συνεργασίας και σχέδιο για αναπτυξιακό οργανισμό Π. Νταής: Με χείρα συνεργασίας και σχέδιο για αναπτυξιακό οργανισμό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.