Με δράση και στη Θεσπρωτία ο Αλβανός που συνελήφθη για τo αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι

Με δράση και στη Θεσπρωτία ο Αλβανός που συνελήφθη για τo αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι


Γνώριμος από το παρελθόν είναι ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας που συνελήφθη και κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, στο αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Μάλιστα όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας ο Αλβανός ξεκίνησε την παράνομη δράση του από τα εφηβικά του χρόνια. Το 2008 είχε συλληφθεί από αστυνομικούς στην περιοχή της Φλώρινας για διακίνηση μεταναστών.

Η δεύτερη φορά που απασχόλησε τις ελληνικές αρχές ήταν το 2010. Αυτή την φορά στη Θεσπρωτία. Μετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και για το αδίκημα αυτό είχε κατηγορηθεί από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας.

Ωστόσο συνέχιση την παράνομη δράση του σαν να μην τρέχει τίποτα…

-Το 2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

-Το 2019 σε υπόθεση που χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και κλοπές. Το Πρωτοδικείο Πατρών είχε επιβάλει τότε τον περιοριστικό όρο της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα Μελισσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης του τζιπ με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες, με οδηγό τον καταζητούμενο για τους πυροβολισμούς. Ο καταζητούμενος καταγράφηκε σε βίντεο να βγαίνει από τη θέση του οδηγού και να πυροβολεί τους τρεις νεαρούς από κοντινή απόσταση.

Γνώριμος στις ελληνικές αλλά και τις αλβανικές αρχές είναι και ο δεύτερος Αλβανός που πυροβόλησε στο Γκάζι και αναζητείται.
Με δράση και στη Θεσπρωτία ο Αλβανός που συνελήφθη για τo αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι Με δράση και στη Θεσπρωτία ο Αλβανός που συνελήφθη για τo αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.