Η ευχάριστη έκπληξη Πιτούλη που μετατράπηκε σε αγανάκτηση

Η ευχάριστη έκπληξη Πιτούλη που μετατράπηκε σε αγανάκτηση 


Η έκπληξη του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη για μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα της Ηγουμενίτσας, μετατράπηκε σε πικρή αγανάκτηση. 
Όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στα Social Media, μια ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε την περασμένη Δευτέρα, όταν από το γραφείο του διαπίστωσε πως ελευθερωθήκαν από τις αλυσίδες οι προβλήτες του παλιού λιμένα, που σήμερα λειτουργεί ως πάρκινγκ, με αποτέλεσμα αμέσως να ανακουφιστεί το κυκλοφοριακό της πόλης, λόγω ευκολότερης  εύρεσης  χώρου στάθμευσης. 
Ωστόσο, η αρχική χαρά μετατράπηκε σε αγανάκτηση, καθώς η ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το πάρκινγκ αποδείχθηκε προσωρινή, αφού με απόφαση του CEO του νέου ΟΛΗΓ Θανάση Πορφύρη δύο μέρες αργότερα, οι αλυσίδες επανατοποθετήθηκαν.
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι αλυσίδες αφαιρέθηκαν από αγανακτισμένο πολίτη, ο οποίος είναι ένας από εμάς, που καθημερινά παλεύουμε μάταια για την εξεύρεση μιας θέσης στάθμευσης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη:
"Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε τη Δευτέρα που μας πέρασε. Είδα από το γραφείο μου ότι ελευθερωθήκαν από τις αλυσίδες οι προβλήτες του παλιού λιμένα και αμέσως ανακουφίστηκε το κυκλοφοριακό της πόλης λόγω ευκολότερης  εύρεσης  χώρου στάθμευσης .
Υπέθεσα ότι οι υπεύθυνοι κατανοήσαν το σφάλμα τους και προέβησαν σε διορθωτική κίνηση.
Ήμουν έτοιμος μάλιστα  να τους ευχαριστήσω δημόσια για την απόφαση τους αλλά ευτυχώς δεν βιάστηκα ….
Δυο μέρες αργότερα ,  ξανακλείστηκε ο χώρος απαγορεύοντας και πάλι την είσοδο οχημάτων για στάθμευση.
Πληροφορήθηκα δε ότι το άνοιγμα της πρόσβασης έγινε από άγνωστο απηυδησμένο  προφανώς πολίτη και μόλις έγινε γνωστό στους κρατούντες υπεύθυνους …έσπευσαν αμέσως να αποκαταστήσουν την τάξη.
Ντροπή και μόνον ντροπή…. "
Η ευχάριστη έκπληξη Πιτούλη που μετατράπηκε σε αγανάκτηση Η ευχάριστη έκπληξη Πιτούλη που μετατράπηκε σε αγανάκτηση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.