Άλλη μια βράβευση για τη Θεσπρωτή Ματίνα Τσάτση

Άλλη μια βράβευση για τη Θεσπρωτή Ματίνα Τσάτση


ESTIA AWARDS 2024 – INTERIOR DESIGN | FLAGSHIP RESTAURANT

Άλλη μια βράβευση ήρθε να προστεθεί στη συλλογή του Unity Design και του MK Design Studio με την βράβευση του Monastre στα ESTIA Awards 2024 με Βραβείο Silver. Στο Unity Design, η προσήλωσή μας δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της εστίασης. Προσφέρουμε επίσης πρωτοποριακές αρχιτεκτονικές λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες και σχεδίαση μονοκατοικιών, προσαρμοζόμενες στις ανάγκες και την αισθητική του κάθε πελάτη. Ακολουθεί η σύντομη τοποθέτηση της Ματίνας Τσάτση από την απονομή των βραβείων:

“Είναι μεγάλη μας τιμή & χαρά να είμαστε ανάμεσα σε τόσο καταξιωμένους επιχειρηματίες της εστίασης. Η αναγνώριση αυτή είναι απόδειξη της αφοσίωσης και της προσήλωσής μας στο καινοτόμο design, αφού επιδιώκουμε πάντα να δημιουργούμε χώρους που απηχούν την μοναδικότητα και την προσωπικότητα κάθε επιχείρησης.
Κατανοούμε επίσης την σημαντικότητα της αρχιτεκτονικής για τους επιχειρηματίες και για αυτό επιδιώκουμε να δημιουργούμε χώρους που δεν αποτελούν απλά ένα σημείο συνάντησης αλλά μια ξεχωριστή εμπειρία για τους πελάτες.”

Με ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε επίσης την έναρξη λειτουργίας του νέου μας γραφείου στην Ηγουμενίτσα, στη διεύθυνση Κύπρου 24. Αυτό το νέο κεφάλαιο σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας να φέρουμε καινοτομία και δημιουργικότητα στην περιοχή, αναδεικνύοντας τη σημασία του design στην καθημερινή ζωή και την επιχειρηματικότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για τη στήριξη και προσβλέπουμε σε επιτυχημένες συνεργασίες, ειδικά με όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Θεσπρωτία, προσφέροντας λύσεις για ανακαινίσεις και επεκτάσεις των ακινήτων τους.
Άλλη μια βράβευση για τη Θεσπρωτή Ματίνα Τσάτση Άλλη μια βράβευση για τη Θεσπρωτή Ματίνα Τσάτση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.