Άκυρη τελικά η συνεδρίαση της ΠΕΔ, λόγω της συμμετοχής Γόγολου

Άκυρη τελικά η συνεδρίαση της ΠΕΔ, λόγω της συμμετοχής Γόγολου


Μη νόμιμη είναι τελικά η συνεδρίαση της ΠΕΔ Ηπείρου, η οποία έγινε στις 28 Δεκεμβρίου και με οριακή συμμετοχή η οποία επιτεύχθηκε με την παρουσία του Γιάννη Γόγολου από την Ηγουμενίτσα.

Με την διαφορά όπως είχε αναφέρει από τότε το Epiruspost σε σχετικό του δημοσίευμα η συμμετοχή του κ. Γόγολου δεν ήταν νόμιμη αφού έπρεπε να αντικατασταθεί από το ΔΣ της ΠΕΔ μετά την παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας.


Η περίφημη συνεδρίαση ήταν αυτή που έλαβε αποφάσεις για την πληρωμή μελετών που είχαν εκπονηθεί –ορισμένες τουλάχιστον- πριν από δεκαπέντε χρόνια και μέσω του προγράμματος τότε Θησέας.

Η διαδικασία βέβαια έχει πολλά κενά, νομικά και ουσιαστικά τα οποία θα κληθούν να ξανασυζητήσουν οι αυτοδιοικητικοί.

Στην συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης πάντως οι αποφάσεις υποχρεωτικά θα ανακληθούν λόγω μη νόμιμης σύνθεσης του ΔΣ όπως προκύπτει και από έγγραφο που έχει αποστείλει στο ενδιάμεσο η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Άκυρη τελικά η συνεδρίαση της ΠΕΔ, λόγω της συμμετοχής Γόγολου Άκυρη τελικά η συνεδρίαση της ΠΕΔ, λόγω της συμμετοχής Γόγολου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.