Ικανοποίηση Καχριμάνη για τους ελέγχους στην αγορά γάλακτος

Ικανοποίηση Καχριμάνη για τους ελέγχους στην αγορά γάλακτος


Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου για τους ελέγχους που διενεργούν μικτά κλιμάκια στην αγορά γάλακτος.

Από τα βυτιοφόρα που μεταφέρουν γάλα μέχρι τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε σε μία εκτενή ενημέρωση χωρίς μέχρι στιγμής να αναφέρεται στα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών κάτι που αναμένεται να γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Στην ίδια ανακοίνωση περιλαμβάνει και δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου με την οποία εκφράζει την στήριξή του στις πρωτοβουλίες του Υπουργού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την απόφαση του ΥπΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη να εκκινήσει τη διαδικασία ολιστικών ελέγχων στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων. Είμαι σίγουρος ότι οι έλεγχοι αυτοί θα είναι προς όφελος των Ελλήνων κτηνοτρόφων και της ελληνικής παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και θα συμβάλλουν στη διασφάλιση ενός ικανοποιητικού εισοδήματος στους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες».

πηγή epiruspost.gr


Ικανοποίηση Καχριμάνη για τους ελέγχους στην αγορά γάλακτος Ικανοποίηση Καχριμάνη για τους ελέγχους στην αγορά γάλακτος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες