Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου

Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου


Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Andreou Palace πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας!

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της ΝΔ Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Αθανάσιος Ντάνης, η πρόεδρος του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας κ. Μαρία Σαμίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτριος Δημάκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αλέξανδρος Μητσέλος καθώς και λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Αρτοποιεία “Πανταζή “, “Τσίτου”, “Στόλη” και “Γκόγκο” για την ευγενική τους χορηγία με τις βασιλόπιτες, όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς είτε ως χορηγοί είτε προσφέροντας τα δώρα τους, συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και τη διεύθυνση του κέντρου για την άψογη εξυπηρέτηση!

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που στηρίζουν κάθε δράση μας!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!




Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.