Με καθυστέρηση διεξάγεται ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους Διοικητές Νοσοκομείων και τους Διοικητές των ΥΠΕ

Με καθυστέρηση διεξάγεται ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους Διοικητές Νοσοκομείων και τους Διοικητές των ΥΠΕ


Παρότι η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έχει κλείσει εδώ και πάνω από 20 ημέρες, ακόμη να ανακοινωθεί πότε θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός.

Το τεστ δεξιοτήτων όπως έχει ονομασθεί, θα διεξαχθεί σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr δια ζώσης στον Ταύρο στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με τη χρήση υπολογιστών.

Το τεστ θα είναι κοινό τόσο για τους Διοικητές Νοσοκομείων όσο και για τους Διοικητές ΥΠΕ, ενώ θα δώσουν εξετάσεις το ίδιο διάστημα.

Ωστόσο μελετάται να χωριστούν σε ομάδες λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων.
Όμως μέχρι στιγμής παρά την αγωνία των υποψηφίων που περιμένουν εδώ και καιρό τη διαδικασία, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα διεξαχθεί αυτό το περιβόητο τεστ δεξιοτήτων. Μάλιστα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε το δείγμα του τεστ όπως είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος των εγγράφων που κατέθεσαν οι υποψήφιοι θα γίνει μετά τον γραπτό διαγωνισμό, ενώ ακολουθούν και οι προσωπικές συνεντεύξεις.

Και το ζήτημα είναι πως πολλές αλλαγές στα νοσοκομεία αναμένεται να γίνουν μετά τον διορισμό των νέων διοικητών.
Με καθυστέρηση διεξάγεται ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους Διοικητές Νοσοκομείων και τους Διοικητές των ΥΠΕ Με καθυστέρηση διεξάγεται ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους Διοικητές Νοσοκομείων και τους Διοικητές των ΥΠΕ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.