Η ανάγκη ενίσχυσης των μάχιμων υπηρεσιών στην συνάντηση Αστυνομικών Θεσπρωτίας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος

Η ανάγκη ενίσχυσης των μάχιμων υπηρεσιών στην συνάντηση Αστυνομικών Θεσπρωτίας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος


Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας συναντήθηκε στα Ιωάννινα, με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χρήστο Μπουλούμπαση, έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των υπολοίπων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μουσελίμη.

Σε κλίμα συνεργασίας, τα μέλη του Προεδρείου ανέλυσαν στον κ. Επιθεωρητή ορισμένα καίρια προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας και επιβάλλουν τη συμμετοχή της Ηγεσίας για την επίλυσή τους.

Ειδικότερα, του τέθηκαν τα ζητήματα εξορθολογισμού των μέτρων και η ανάγκη διαχωρισμού των εξορμήσεων λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Η ανάγκη ενίσχυσης των μάχιμων υπηρεσιών και οι αποσπάσεις και προσωρινές μετακινήσεις εντός του νομού από υπηρεσίες που παρουσιάζουν ελλείψεις σε άλλες, διαλύοντας τες.

Από την πλευρά του ο κ. Επιθεωρητής, δήλωσε πρόθυμος να συζητήσει μαζί μας κάθε πρόβλημα που θα ανακύψει στο μέλλον, ενώ μας τόνισε τη διαφοροποίηση της νέα ηγεσίας η οποία προσβλέπει σε ποιοτική αστυνόμευση και όχι ποσοτική.
Η ανάγκη ενίσχυσης των μάχιμων υπηρεσιών στην συνάντηση Αστυνομικών Θεσπρωτίας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος Η ανάγκη ενίσχυσης των μάχιμων υπηρεσιών στην συνάντηση Αστυνομικών Θεσπρωτίας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.