Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας στηρίζει τις αγροκτηνοτροφικές κινητοποιήσεις

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας στηρίζει τις αγροκτηνοτροφικές κινητοποιήσεις



Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων, ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους, όπως η κατάργηση τους φόρου στο πετρέλαιο, το πλαφόν στην τιμή του ρεύματος, η μη εφαρμογή της μειωμένης ΚΑΠ, η αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, η διασφάλιση κατώτατων εγγυημένων τιμών, η ρύθμιση των οφειλών σε 120 δόσεις, η εντατικοποίηση των ελέγχων για να σταματήσουν οι «ελληνοποιήσεις» προϊόντων, η αποζημίωση για όλες τις ζημιές και νόσους στο 100%.

Για μας που ζούμε κοντά σε αγροτικές περιοχές, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, έχουμε συγγενείς, φίλους, γνωστούς που ασκούν αυτά τα επαγγέλματα, συνομιλούμε και γνωρίζουμε τα προβλήματά τους, δεν τους θυμόμαστε μόνο, όταν βγαίνουν στα μπλόκα.

Ειδικά για τη Θεσπρωτία, που βιώνει δημογραφικό μαρασμό και οικονομική στασιμότητα, η επιβίωση και η ανάπτυξη κερδοφόρων αγροτικών και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων, πρέπει να θεωρείται συνώνυμη της ανάπτυξης όλου του τόπου.

Εκτός αυτού, οι έμποροι, ως επαγγελματική τάξη που δεχόμαστε κυβερνητικά χτυπήματα από την εποχή της πανδημίας, με αποκορύφωμα τον νέο φορολογικό νόμο, νιώθουμε στο πετσί μας τι σημαίνει να δουλεύουμε χωρίς αντίκρισμα.

Τίποτα δεν χαρίζεται! Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας, μέχρι τη δικαίωση!

Το ΔΣ του ΕΣ Ηγουμενίτσας
Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας στηρίζει τις αγροκτηνοτροφικές κινητοποιήσεις Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας στηρίζει τις αγροκτηνοτροφικές κινητοποιήσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.