Το Δημοτικό Ωδείο Φιλιατών στο φιλανθρωπικό γκαλά της “Εστίας Δερόπολης”

Το Δημοτικό Ωδείο Φιλιατών στο φιλανθρωπικό γκαλά της “Εστίας Δερόπολης”


Το Δημοτικό Ωδείο Φιλιατών συμμετείχε στο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης», το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024. Τα ταλαντούχα παιδιά του Ωδείου μας, υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας κ. Αναστασίας Μπάντιου, τραγούδησαν το τραγούδι της Εστίας «Aγκαλιάζοντας το όνειρο», καθώς και το νέο τραγούδι «Είναι όσα έχουμε ζήσει» που ακούστηκε ζωντανά για πρώτη φορά.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Φιλιατών κ. Στάθη Σοφία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας θερμά τον σύλλογο «Εστία Δερόπολης» που μας τιμά για μια ακόμη φορά με την πρόσκληση του Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών στην εκδήλωσή του, συγχαίροντας τα μέλη του συλλόγου για το αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο τους και την ενίσχυση των δεσμών της Ελληνικής Μειονότητας και, τέλος, εκφράζοντας την διάθεση για ακόμη πιο στενή συνεργασία στο μέλλον.Στην Ορχήστρα συμμετείχαν:

Μπουζούκι: Φατήρας Θεόδωρος (καθηγητής)

Μπουζούκι: Παπαγιάννης Γεώργιος (μαθητής)

Κιθάρα: Σταυρού Ευσταθία (καθηγήτρια)

Ηλεκτρικό Μπάσο: Μακρής Γρηγόριος (φιλική συμμετοχή)

Ακορντεόν: Κατσούλας Κωνσταντίνος (μαθητής)

Στην Χορωδία συμμετείχαν οι μαθητές:

Αλωνιάτη Παναγιώτα

Γκίζα Ελένη

Δημητρίου Άννα

Καντρή Ελένη

Κασαβήτα Μαρία

Κασαβήτα Νεφέλη

Κατσούλα Κλεοπάτρα

Μίγκου Κωνσταντίνα

Μούτσιος Νικόλαος

Παπαγιάννη Κατερίνα

Παππά Μαρία

Σάρρα Ελευθερία
Το Δημοτικό Ωδείο Φιλιατών στο φιλανθρωπικό γκαλά της “Εστίας Δερόπολης” Το Δημοτικό Ωδείο Φιλιατών στο φιλανθρωπικό γκαλά της “Εστίας Δερόπολης” Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες