Π. Νταής: Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη

Π. Νταής: Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη



Τιμή και ευθύνη για τον ίδιο χαρακτήρισε την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής.

Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη και τόνισε ότι στόχος όλων είναι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της αυτοδιοίκησης, την αυτοτέλεια και την ενδυνάμωσή της.

«Με το ομόφωνο αποτέλεσμα γίνεται σαφές ότι προχωράμε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε την ενδυνάμωση των δήμων, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ηπείρου. Σε αυτό ον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής.

Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, σημείωσε, δείχνει ότι η ευθύνη όλων είναι αυξημένη αλλά αποτυπώνει και την βούληση «να βαδίσουμε ενωμένα, να γίνουμε πιο δραστήριοι και πιο αποτελεσματικοί».

Τέλος σημείωσε ότι η ΠΕΔ θα επιδιώξει να αναδείξει τα ζητήματα της παραλιακής ζώνης της Ηπείρου και να σταθεί αρωγός κυρίως στους μικρότερους δήμους.
Π. Νταής: Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη Π. Νταής: Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.