Εγνατία: «Συνάντηση» με αρκούδα κοντά στα διόδια Δροσοχωρίου!

Εγνατία: «Συνάντηση» με αρκούδα κοντά στα διόδια Δροσοχωρίου!


Δεν πίστευε στα μάτια του οδηγός που ταξίδευε στην Εγνατία.. Είχε περάσει τα διόδια Δροσοχωρίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και πριν φτάσει στην πρώτη σήραγγα είδε ευτυχώς από απόσταση ένα μεγαλόσωμο ζώο πάνω στον αυτοκινητόδρομο.

Αρχικά πίστεψε ότι πρόκειται για αγριογούρουνο και σταδιακά μείωσε ταχύτητα.. Πλησιάζοντας διαπίστωσε έκπληκτος ότι τελικά το ζώο που έκανε βόλτα στον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της χώρας ήταν μία μεγάλη αρκούδα!

Στη θέα του αυτοκινήτου πήδηξε από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και εξήλθε.

Ο οδηγός ενημέρωσε την Αστυνομία καθώς και την Εγνατία ΑΕ για το συμβάν και κινήθηκαν οχήματα προς το σημείο εκτιμώντας ότι η αρκούδα μπορεί να εισέλθει εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις οδηγών με αρκούδες έχουν καταγραφεί στις περιοχές του Μετσόβου και των Γρεβενών καθώς η Εγνατία διέρχεται από τον βιότοπο όμως σπάνια υπήρξε τέτοια τόσο κοντά στο λεκανοπέδιο.

Πηγή epiruspost.gr
Εγνατία: «Συνάντηση» με αρκούδα κοντά στα διόδια Δροσοχωρίου! Εγνατία: «Συνάντηση» με αρκούδα κοντά στα διόδια Δροσοχωρίου! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες