Κοπή πίτας και βράβευση των αθλητών του Ναυταθλητικoύ Όμιλου Ηγουμενίτσας

Κοπή πίτας και βράβευση των αθλητών του Ναυταθλητικoύ Όμιλου Ηγουμενίτσας


Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο πνευματικό κέντρο «Πάνθεον» πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των αθλητών του για τις διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2023!

Τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας τίμησαν με την παρουσία τους o βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτης Νταής, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, πλήθος αντιδημάρχων, επικεφαλής παρατάξεων, εκπρόσωποι φορέων, των σωμάτων ασφαλείας, της εκκλησίας καθώς και οι γονείς, φίλοι και μέλη του @Ναυταθλητικου ομίλου Ηγουμενίτσας.

Ο τυχερός της βραδιάς έλαβε δώροεπιταγή προσφορά από το κατάστημα αθλητικών ειδών Χρόνης Σπορ και οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά των Ζαχαροπλαστείων Παύλος!












Κοπή πίτας και βράβευση των αθλητών του Ναυταθλητικoύ Όμιλου Ηγουμενίτσας Κοπή πίτας και βράβευση των αθλητών του Ναυταθλητικoύ Όμιλου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.