Καθαρά Δευτέρα 2024: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Καθαρά Δευτέρα 2024: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά


Η Καθαρά Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τις επίσημες αργίες. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν λειτουργούν εκείνη την ημέρα, όμως κάποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά στις 18 Μαρτίου.
Ποια καταστήματα θα ανοίξουν

Ανοιχτές θα είναι για να προμηθευτούν οι καταναλωτές τα εδέσματα για το Σαρακοστιανό τραπέζι η Βαρβάκειος Αγορά και η Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη. Η Βαρβάκειος Αγορά θα λειτουργήσει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (21:00 της Κυριακής) μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Αντίστοιχα, ανοικτά είναι με συνεχές ωράριο τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτοί θα είναι οι φούρνοι για την παραδοσιακή λαγάνα, τα ζαχαροπλαστεία για τον περίφημο χαλβά και άλλα γλυκά και οι λαϊκές αγορές.
Καθαρά Δευτέρα 2024: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά Καθαρά Δευτέρα 2024: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες