Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό

Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό


Ένας 32χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για αρπαγή και έκθεση βρέφους.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του βρέφους, άρπαξε το παιδί από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλευόταν μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία μετά από έρευνα εντόπισε το βρέφος σε συγγενείς του 32χρονου, οι οποίοι το παρέδωσαν οικειοθελώς.

Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Με εισαγγελική παραγγελία διατάχθηκε η φιλοξενία και η φύλαξη του βρέφους, για λόγους διασφάλισης της ζωής και της υγείας του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του, σε περίπτωση που χρειαστεί η αφαίρεση επιμέλειας από αυτήν και η ανάθεσή του σε άλλο κατάλληλο συγγενικό πρόσωπο ή ίδρυμα.

Πηγή epiruspost.gr
Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες