«Κόβει» την πρωινή πτήση προς τα Ιωάννινα η Aegean

«Κόβει» την πρωινή πτήση προς τα Ιωάννινα η Aegean

Χρόνια πίσω, όταν η πρωινή πτήση από την Αθήνα στα Ιωάννινα, αποτελούσε κοινό αίτημα φορέων και πολιτών, επιστρέφει την επιστροφή η Aegean.

Έχοντας το μονοπώλιο στη συγκεκριμένη γραμμή η αεροπορική εταιρεία, έρχεται με το θερινό της πρόγραμμα και σύμφωνα με διασταυρωμένες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost, να βάλει τέλος στην πρωινή πτήση.

Κι αν για το χειμώνα η αλλαγή του προγράμματος είχε ως ένα βαθμό λογική, αφού υπάρχουν οι μέρες της ομίχλης που προκαλούν ακυρώσεις ή καθυστερήσεις, δεν ισχύει το ίδιο και για το διάστημα του καλοκαιριού.

Η Aegean προγραμματίζει το τέλος της πρωινής πτήσης από την 1η Ιουνίου ως και τις 26 Οκτωβρίου χωρίς να είναι βέβαιο ότι στο εξής θα την επαναφέρει.

Για το διάστημα αυτό κρατά δύο πτήσεις από την Αθήνα προς τα Ιωάννινα. Τη μεσημεριανή που θα φτάνει στις τρεις και μισή και θα αναχωρεί στις τέσσερις και την βραδινή η οποία θα φτάνει στα Γιάννινα στις δέκα και θα αναχωρεί μισή ώρα αργότερα.

Το κόψιμο της πρωινής πτήσης αποτελεί υποβάθμιση της αεροπορικής σύνδεσης αφού στερεί τη δυνατότητα του αυθημερόν ταξιδιού είτε προς τα Γιάννινα είτε και προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με πηγές ο λόγος της συγκεκριμένης περικοπής συνδέεται με τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις προς τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας και κυρίως προς τα νησιά.

Πηγή epiruspost.gr
«Κόβει» την πρωινή πτήση προς τα Ιωάννινα η Aegean «Κόβει» την πρωινή πτήση προς τα Ιωάννινα η Aegean Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.