Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου, η φετινή άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας με την ονομασία «Σεισίχθων 2024».
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα και το σενάριο περιελάμβανε απεγκλωβισμό δύο ατόμων με σχοινιά από τους ορόφους του κτιρίου. 


Σύμφωνα με το σενάριο, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας εκδηλώθηκε φωτιά. Επιπλέον στον πρώτο και το δεύτερο όροφο του κτιρίου έχουν εγκλωβιστεί δύο άτομα από τους καπνούς.
Στην άσκηση συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι της Π.Ε Θεσπρωτίας.
Με το πέρας του απεγκλωβισμού και της κατάσβεση πυρκαγιάς δόθηκε λήξη της άσκησης.


Συγχαρητήρια στη διοίκηση της Πυροσβεστικής, τα στελέχη της αστυνομίας και κυρίως στην προϊσταμένη της πολιτικής προστασίας σε επίπεδο νομού Θεσπρωτίας κα Μελίνα Κόκορη για την άποψη οργάνωση της άσκησης.

Δείτε την άσκηση όπως την κατέγραψε η κάμερα του thespro.gr., καθώς και φωτογραφίες:


















Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.