Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα 


Στο πλαίσιο τον εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Κυριακή 24 Μαρτίου 2024: Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 Από τις 16:00 μέχρι και το πέρας της λιτανείας, απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό 8ης Δεκεμβρίου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος.

 Από τις 16:00 μέχρι και το πέρας της λιτανείας, απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων επί των οδών 8ης Δεκεμβρίου και Κύπρου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος (1ο Δημοτικό Σχολείο), ενώ κατά την διάρκεια διέλευσης της λιτανείας θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Κύπρου.

· Κυριακή 24 & Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024: Από τις 16:00 μ.μ. της 24/03/2024 μέχρι και το πέρας της παρέλασης της 25/03/2024, απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό 8ης Δεκεμβρίου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος.

· Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024:

Από τις 06:00 μέχρι και το πέρας της παρέλασης, απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δαγκλή.

 Από τις 06:00 μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου, απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Νέας παραλιακής από τη συμβολή της με την οδό Ευαγγελιστρίας μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο τελωνείου Ηγουμενίτσας.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.