Το πρόγραμμα της παρέλασης στην πόλη της Ηγουμενίτσας

Το πρόγραμμα της παρέλασης στην πόλη της Ηγουμενίτσας


Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024
-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ώρα 10:30 π.μ. Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. ΣΕΡΑΠΙΩΝΟΣ
-Μετά τη δοξολογία θα ακολουθήσει εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Ρεντζεπέρη Άννα, Φιλόλογο του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.
-Πέρας προσέλευσης επισήμων για τη δοξολογία, ώρα 10.20 π.μ.
Ώρα 11:15 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης και κατάθεση στεφάνων, από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.

Ώρα 11:30 π.μ. Παρέλαση Σχολείων και Συλλόγων, στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης.

Μετά την παρέλαση: Παραδοσιακοί Χοροί και Τραγούδια από χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ηγουμενίτσας, στην Πλατεία Δημαρχείου.

Γενικά
-Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, από την 8η πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023.
- Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων,
Το πρόγραμμα της παρέλασης στην πόλη της Ηγουμενίτσας Το πρόγραμμα της παρέλασης στην πόλη της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες