Προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα

Προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα


Ο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. για την περιοχή των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας προσλαμβάνει νέο προσωπικό για την κάλυψη 10 νέων θέσεων εργασίας.

Οι θέσεις αφορούν χειριστές μηχανημάτων και ηλεκτροτεχνικούς δικτύων και πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου, για τις ανάγκες στην περιοχή της Ηπείρου.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024.
Οι θέσεις εργασίας στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
  • Χειριστές Μηχανημάτων Έργου ΔΕ (Τ3/Ι) (1 θέση) – Ιωάννινα
  • Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων ΔΕ (Τ4/Α) (4 θέσεις) – Ιωάννινα
  • Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων ΔΕ (Τ4/Α) (4 θέσεις) – Π/Κ Ηγουμενίτσας
  • Χειριστές Μηχανημάτων Έργου ΔΕ (Τ4/Ι) (1 θέση) – Π/Κ Ηγουμενίτσας
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 1/2024 (Εντυπο ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΗΠΕΙΡΟΥ / ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Χρ. Κάτσαρη 4, Τ.Κ. 45221 Ιωάννινα, υπόψη κας Αγγέλη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 26510 – 69410), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση m.angeli@deddie.gr.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ: prokiryxi-deddie
Προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα Προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.