Μένει χωρίς γαλάζιες σημαίες η Ηγουμενίτσα- Ο Δήμος «ξέχασε» να υποβάλλει φάκελο!!

Μένει χωρίς γαλάζιες σημαίες η Ηγουμενίτσα- Ο Δήμος «ξέχασε» να υποβάλλει φάκελο!!


Χωρίς γαλάζιες σημαίες θα μείνουν για το 2024 ακτές και παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας. Κι όχι επειδή δεν πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις αλλά επειδή ο Δήμος δεν μερίμνησε έγκαιρα να υποβάλλει τον απαιτούμενο φάκελο!!

Αρχικά ήταν η… φούρια των δημοτικών εκλογών και το διάστημα που ακολούθησε ως την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής μάλλον κύλησε διεκπεραιωτικά.

Έτσι ως τα μέσα Δεκεμβρίου που έληγε η προθεσμία από τον Δήμο Ηγουμενίτσας δεν έγινε καμία ενέργεια για την υποβολή του φακέλου.

Το γεγονός ότι δεν υποβλήθηκε φάκελος επιβεβαιώνει ο σημερινός δήμαρχος Παναγιώτης Νταής, ο οποίος έκανε προσπάθεια με την ανάληψη των καθηκόντων του για την υποβολή των αιτήσεων αλλά ήδη ήταν πολύ αργά.

Πέραν αυτού ο Δήμος Ηγουμενίτσας φαίνεται ότι οφείλει και την συνδρομή του προηγούμενου έτους κάτι που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί έστω και εκ των υστέρων.

Το αποτέλεσμα λόγω της ολιγωρίας που υπήρξε είναι πως οι τέσσερις Γαλάζιες Σημαίες στο Δρέπανο, την Μεγάλη Άμμο, το Καραβοστάσι και την Αγία Παρασκευή, φέτος δεν θα κυματίσουν.

Πηγή epiruspost.gr
Μένει χωρίς γαλάζιες σημαίες η Ηγουμενίτσα- Ο Δήμος «ξέχασε» να υποβάλλει φάκελο!! Μένει χωρίς γαλάζιες σημαίες η Ηγουμενίτσα- Ο Δήμος «ξέχασε» να υποβάλλει φάκελο!! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.