Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του εκλιπόντος Ιωάννη Μποροδήμο

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του εκλιπόντος Ιωάννη Μποροδήμο


Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα χωριστά για τη συμπαράσταση και τη συμπόνια που μας απευθύνετε στην απόλυτη θλίψη που βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας συζύγου και πατέρα Ιωάννη Μποροδήμο!
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με τα παρηγορητικά λόγια, τα συλλυπητήρια μηνύματα και τη σκέψη σας, επισφραγίζοντας έτσι την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφατε για τον άνθρωπό μας.
Ο άνθρωπός μας, μας άφησε πίσω του παρακαταθήκη σε όλους μας την αγάπη του για τη ζωή, για την οικογένεια και για τους συνανθρώπους, την εργατικότητά του, τη μόνιμη διάθεσή του για ανιδιοτελή προσφορά.
Θα τον θυμόμαστε με το χαμόγελό του, την καλή του κουβέντα, τη βαθιά του ενσυναίσθηση, τη μεγαλοσύνη της καρδιάς, τη γενναιοδωρία του, τη χαρά του στην πρόοδο, την αφοσίωσή του στις αρχές και στις αξίες του.

Με τις θερμότατες ευχαριστίες μας
Η σύζυγος
Τα τέκνα
Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του εκλιπόντος Ιωάννη Μποροδήμο Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του εκλιπόντος Ιωάννη Μποροδήμο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.