Ηγουμενίτσα: Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα οι συλληφθέντες για μεταφορά ναρκωτικών (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα οι συλληφθέντες για μεταφορά ναρκωτικών (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


Τις πόρτες της Εισαγγελίας Θεσπρωτίας πέρασαν πριν λίγο, οι τρεις συλληφθέντες (δύο αστυνομικοί και ένας Αλβανός), οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα.

Υπενθυμίζουμε πως συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-03-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η ποσότητα των κατασχεμένων ναρκωτικών


Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της ανωτέρω υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο ένας αστυνομικός να οδηγάει υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον ιδιώτη και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Το σημείο που τράκαρε και ακινητοποιήθηκε το όχημα

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -102- κιλών και -670- γραμμαρίων.

Το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας με το οποίο έγινε η μεταφορά των ναρκωτικών

Μάλιστα, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.


Ηγουμενίτσα: Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα οι συλληφθέντες για μεταφορά ναρκωτικών (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα οι συλληφθέντες για μεταφορά ναρκωτικών (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.