Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου



Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 στις 13:00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα διεξαχθεί η Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου.

Η Ημερήσια Διάταξη, μετά τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, διαμορφώθηκε ως εξής:

Θέμα 1: Εκτιμήσεις – Μετρήσεις ποιότητας του αέρα στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. (Κατατέθηκε από την παράταξη “Κοινό των Ηπειρωτών”)

Θέμα 2: Ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Περιφερειακή Αρχή για τη «Δεύτερη Γεφύρωση ή παράλληλη γεφύρωση της γέφυρας Άρτας» (Κατατέθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης “ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ-Τόπος να ζεις”, κ. Άλκη Παπαχρηστάκη)

Θέμα 3: Το νέο Τεχνολογικό Πάρκο (Κατατέθηκε από την επικεφαλής της παράταξης “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ”, κα Τάτση Μαγδαληνή)

Θέμα 4: Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η Περιφερειακή Αρχή σχετικά με τη Λίμνη Παμβώτιδα, προκειμένου να επιστρέψει στην πρότερη κατάστασή της, τα ποσά που έχουν δαπανηθεί προς αυτές τις ενέργειες και ποια τα αποτελέσματα των ενεργειών (Κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης “ΦΩΣ”, κ. Λάμπρο Γεωργόπουλο)

Θέμα 5: Αίτημα απολογισμού των πεπραγμένων αλλά και των μη πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής έναντι της καταστροφικής επέλασης των “αρπακτικών” εταιρειών ΑΠΕ στην Ήπειρο (Κατατέθηκε από την παράταξη “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ”).
Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.