Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συνεργασία με Αμερικανικά πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συνεργασία με Αμερικανικά πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές
Την συνεργασία του με κορυφαία Αμερικανικά πανεπιστήμια ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με στόχο την προώθηση διεπιστημονικών μεταπτυχιακών σπουδών για τους φοιτητές του.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις σπουδές τους τόσο σε διεπιστημονικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων υλοποιεί μέχρι τις 15 Μαρτίου προπαρασκευαστική συνάντηση στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή των Αμερικανικών Πανεπιστημίων George Mason University και One Health University of Florida Center of Excellence, συνοικοδομώντας εξελίξεις που ξεπερνούν τα σύνορα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών όπως η Ενιαία Υγεία, οι συμμετοχικές μέθοδοι στη διδασκαλία και στην έρευνα, η διατήρηση της βιοποικιλότητας και η διαχείριση των φυσικών πόρων .
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συνεργασία με Αμερικανικά πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συνεργασία με Αμερικανικά πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.