ΙΧ: «Πάσχα στο χωριό» (και εκλογές) με πινακίδες και τέλη με τον μήνα

ΙΧ: «Πάσχα στο χωριό» (και εκλογές) με πινακίδες και τέλη με τον μήνα


Στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζουν διάταξη προκειμένου να ανοίξει η πλατφόρμα MyCar της ΑΑΔΕ πριν τα μέσα Απριλίου

Από τις αρχές Απριλίου θα μπορέσουν φέτος χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να πάρουν πινακίδες και να κινήσουν με τα οχήματα που είχαν θέσει σε ακινησία, πληρώνοντας αναλογικά τέλη κυκλοφορίας, χωρίς προσαύξηση και μόνον για όσους μήνες επιλέξουν.

Στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζουν διάταξη που θα έρθει για ψήφιση, προκειμένου να ανοίξει η πλατφόρμα MyCar της ΑΑΔΕ πριν τα μέσα Απριλίου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προβούν σε άρση ακινησίας και πληρωμή τελών κυκλοφορίας «με τον μήνα».

Οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. θα κληθούν να υποβάλουν αίτηση στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, στην οποία θα συμπληρώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τα στοιχεία του οχήματος. Στη συνέχεια, θα καταβάλλουν όσα δωδεκατημόρια των ετήσιων τελών κυκλοφορίας αντιστοιχούν στους μήνες της άρσης ακινησίας. Έτσι, θα μπορούν να επανατοποθετήσουν τις πινακίδες στα αυτοκίνητά τους και να τα κυκλοφορήσουν.
ΙΧ: «Πάσχα στο χωριό» (και εκλογές) με πινακίδες και τέλη με τον μήνα ΙΧ: «Πάσχα στο χωριό» (και εκλογές) με πινακίδες και τέλη με τον μήνα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.