2 φωτογραφίες >>>>> 2000 λέξεις

2 φωτογραφίες >>>>> 2000 λέξεις



Πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ηγουμενίτσα η διακόσμηση με λουλούδια κυκλικού κόμβου!
Είχαμε συνηθίσει τους κυκλικούς κόμβους με αγριάδες , βούλιουρες , που και που καμιά τριανταφυλλιά ακλάδευτη και οτιδήποτε άλλο αυτοφυές φυτό.
Στα θετικά της Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να καταχωρήσουμε αυτή την ενέργεια, η οποία όμως θα πρέπει να έχει και συνέχεια με τη συντήρηση αλλά και τον καλλωπισμό των υπολοίπων χώρων.
Για να απολαμβάνουμε όμως αυτά τα καλαίσθητα σημεία, βασική προϋπόθεση είναι ο σεβασμός και η προστασία του χώρου από εμάς τους Πολίτες.
30 μέτρα από τον κυκλικό κόμβο, προς τη θάλασσα, ένα συνεργείο διαμορφώνει το χώρο, σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό του λιμανιού.
Οι βασικές διαμαρτυρίες των κατοίκων της Πόλης μας είναι για την απώλεια θέσεων στάθμευσης .
Στο βωμό της ψήφου, κανένας Δήμαρχος μέχρι σήμερα, δεν τόλμησε να εφαρμόσει την ελεγχόμενη στάθμευση και να βάλει μια σειρά στο κυκλοφοριακό της Πόλης.
‘’ Μπάτε σκύλοι αλέστε ‘’ επικρατεί στους δυο βασικούς χώρους στάθμευσης, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ενώ αν υπήρχε έστω και ένα (1) ευρώ εισιτήριο θα ήταν διαφορετικά.
Οι απώλεια θέσεων στάθμευσης από τα νέα σχέδια του λιμανιού, θα μπορούσε να αναπληρωθεί από τα παροπλισμένα ποδήλατα, μηχανάκια, καφάσια, γλάστρες και λοιπά αντικείμενα που καταλαμβάνουν χώρους μπροστά από καταστήματα, χωρίς κανένας ελεγκτικός μηχανισμός να μπορεί να κάνει κάτι.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον ο ΟΛΗΓ δεν είναι το ταμείο Πρόνοιας που θεράπευε πάσαν νόσο, με βοηθήματα σε πρόσωπα και συλλόγους κάνοντας κυβερνητική πολιτική.
Ο ΟΛΗΓ είναι μια ιδιωτική εταιρεία που στόχο έχει την ανάπτυξή της και το κέρδος.
Εμείς με τη ψήφο μας αποφασίσαμε για τη τύχη του λιμανιού της Ηγουμενίτσας!
Χ.Σ.
2 φωτογραφίες >>>>> 2000 λέξεις 2 φωτογραφίες >>>>> 2000 λέξεις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.