Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο "ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ'' από το ΚΕΠΕΑ Θεσπρωτίας

Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο "ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ'' από το ΚΕΠΕΑ Θεσπρωτίας


Το Κ.Ε.ΠΕ.Α ΦΙΛΑΤΩΝ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ υλοποίησε με επιτυχία το τριήμερο περιβαλλοντικό πρόγραμμα "ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ'' με την σχολική περιβαλλοντική ομάδα που συγκροτείται από μαθητές των σχολικών μονάδων : ΓΕΛ Παλαμά Καρδίτσας και ΕΠΑΛ Προαστίου Καρδίτσας. 

Σε αυτή την προσπάθειά μας αρωγός ήταν ο Δήμαρχος Φιλιατών , που με ενέργειές του χρησιμοποιήθηκε η μαθητική Εστία Φιλιατών , για τις διανυκτερεύσεις των μαθητών-τριών και με την παροχή πρωινών . 


Η περιβαλλοντική αυτή ομάδα υπενθυμίζουμε ότι προέρχεται από την πληγείσα περιοχή της Καρδίτσας, από την καταιγίδα DANEL το προηγούμενο Φθινόπωρο. 

Σε αυτό το θέμα - πρόβλημα , ουσιαστική παρέμβαση έκαναν με την κάλυψη γευμάτων και τις 3 ημέρες , η Μητρόπολη Παραμυθίας , Φιλιατών , Γηρομερίου και Πάργας , η κα.Καραφέρη Μαρία Δρέπανο Barbarossa και ο κος.Νίτσας Μανώλης οδοντίατρος.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ.Λιαμίρα Αθανάσιο , υπεύθυνο της μαθητικής εστίας Φιλιατών , για την σημαντική συμβολή του.
Ελπίζουμε όλα τα παιδιά να έμειναν ευχαριστημένα και ευελπιστούμε σε παρόμοιες κινήσεις , που ανταποκρίνονται-συμβάλλουν , σε ανάλογα ζητήματα.

Ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.ΠΕ.Α 
Φιλιατών-Θεσπρωτίας 
Νικολάου Μάρκος
Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο "ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ'' από το ΚΕΠΕΑ Θεσπρωτίας Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο "ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ'' από το ΚΕΠΕΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.