Ευχαριστήρια για προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλιατών

Ευχαριστήρια για προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλιατών


Ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας https://www.facebook.com/ethesprotias.gr για τη σταθερή τους στήριξη προσφέροντας μας τρόφιμα και αναψυκτικά ενόψει της εορτής του Πάσχα!!


Άλλη μια δωρεά από την ΕΛΟΠΥ Fish from Greece προσφέροντας ψάρι για τους ωφελούμενους της δομής μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας!!


Ευχαριστούμε θερμά την τοπική επιχείρηση Φάρμα αυγά Αράχωβας Θεσπρωτίας https://www.facebook.com/profile.php?id=100088417450220 για τη μεγάλη δωρεά τους σε φρέσκα αυγά ημέρας για τους ωφελούμενους της δομής μας .
Τους ευχόμαστε κάθε καλό και καλή Ανάσταση με υγεία!


Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παναγιώτη Μπούρα - Ζαχαροπλαστείο <<Πάνος>> στο Wuppertal Γερμανίας , που προσέφερε όλα τα τσουρέκια για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Του ευχόμαστε κάθε καλό και καλή Ανάσταση με υγεία!


Ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας https://www.facebook.com/igoumenitsaport για την Πασχαλινή δωρεά τους σε νωπό κοτόπουλο για τους 128 ωφελούμενους της δομής μας ! Τους ευχόμαστε κάθε καλό!

Ευχαριστήρια για προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλιατών Ευχαριστήρια για προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.