"Αμέτι μουχαμέτι" να ταλαιπωρήσουν την πόλη

"Αμέτι μουχαμέτι" να ταλαιπωρήσουν την πόλη


"Αμέτι μουχαμέτι" το έβαλαν, οι διοικούντες του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, να ταλαιπωρήσουν την πόλη που τους φιλοξενεί.
Μετά από το προχθεσινό φιάσκο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το άρθρο μας για την απόφαση του ΟΛΗΓ να κλείσει το μεγάλο πάρκινγκ στο λιμάνι και μάλιστα χωρίς ενημέρωση (Δείτε ΕΔΩ), το οποίο και οδήγησε τελικά στην ακύρωση της απόφασης του διευθύνοντα συμβούλου της (Δείτε ΕΔΩ), βιαστήκαμε να δηλώσουμε πως επικράτησε η λογική.
Και αυτό γιατί, όπως πληροφορηθήκαμε και πάλι τυχαία, με νέα απόφαση Πορφύρη, θα κλείσει τελικά το πάρκινγκ για να καθαριστούν τα χόρτα από τα διαζώματα, το Σάββατο το πρωί, από τις 07:00 εως και τις 12:00.
Ώρες αιχμής για την πόλη, που Σάββατο πρωί, οι περισσότεροι από εμάς και κυρίως όσοι εργάζονται τις καθημερινές, επιλέγουν για τα ψώνια τους.
Και πάλι χωρίς καμία ενημέρωση του τοπικού τύπου και μέσω αυτού των πολιτών, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την ταλαιπωρία που αναμένεται να υποστούν.
Πραγματικά, αδυνατούμε να εξηγήσουμε τη συμπεριφορά αυτή της διοίκησης της ΟΛΗΓ ΑΕ, αφού και τα προηγούμενα χρόνια, με τον ίδιο διευθύνοντα σύμβουλο, γινόταν καθαρισμός του πρασίνου, χωρίς ποτέ να κλείσει το πάρκινγκ.
Θα μπορούσαν, θα μου πείτε, να υπάρχουν λόγοι που να τους αναγκάζουν να κλείσουν το πάρκινγκ κατά τη διάρκεια των εργασιών και σε αυτό θα συμφωνήσουμε.
Αυτό που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε είναι γιατί οι εργασίες δεν γίνονται είτε απόγευμα, είτε την Κυριακή, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των πολιτών.
Εκτός και εάν αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν.
Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να βρούμε.
Αλλά CEO είναι αυτός. Κάτι περισσότερο θα γνωρίζει από εμάς τους πληβείους...
Αλλά βρίσκει προφανώς και κάνει, αφού δεν είδαμε να υπάρχει κάποια αντίδραση από τους επίσημους φορείς, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και κυρίως από τη δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας;
Τελικά; Ποιος διοικεί αυτήν την πόλη; 

Δείτε στη συνέχεια την ανακοίνωση του ΟΛΗΓ, η οποία δημοσιεύτηκε και πάλι μόνο στο site του, αφού ως γνωστόν όλοι οι Ηγουμενιτσιώτες καθημερινά μπαίνουν σε αυτό για να πληροφορηθούν πότε θα τους επιτρέπει ο Grimaldi και ο Πορφύρης να παρκάρουν στην πόλη τους και πότε θα τους το απαγορεύει.

Υ.Γ. Ένας φίλος μας θύμισε πως με μία αντίστοιχη αφορμή, για δήθεν εργασίες, είχε κλείσει το 1/3 περίπου του πάρκινγκ το οποίο και δεν δόθηκε ποτέ ξανά για χρήση στους δημότες. Λέτε;;;



"Αμέτι μουχαμέτι" να ταλαιπωρήσουν την πόλη "Αμέτι μουχαμέτι" να ταλαιπωρήσουν την πόλη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.