Ηγουμενίτσα: Ετοιμαστείτε για κυκλοφοριακό κομφούζιο αύριο Τετάρτη

Ηγουμενίτσα: Ετοιμαστείτε για κυκλοφοριακό κομφούζιο αύριο Τετάρτη


Εξοπλισμένοι με πολλή υπομονή θα πρέπει να είναι αύριο Τετάρτη, οι οδηγοί που θα θελήσουν να βρεθούν και να παρκάρουν στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.
Και αυτό διότι αύριο θα είναι κλειστό το πάρκινγκ του ΟΛΗΓ στο λιμάνι, για να κοπούν τα χόρτα στα διαχωριστικά διαζώματα, με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου Θανάση Πορφύρη.
Αντιλαμβάνεστε όλοι, πως τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που παρκάρουν καθημερινά στο πάρκινγκ του λιμανιού, αύριο θα ψάχνουν απεγνωσμένα για μια θέση στάθμευσης.
Εάν βέβαια υπήρχε έστω και ένα ίχνος ενσυναίσθησης της ταλαιπωρίας που θα υποστούν οι συμπολίτες του, ο διευθύνων σύμβουλος του λιμανιού, θα αποφάσιζε οι εργασίες συντήρησης του πρασίνου να γίνουν Σαββατοκύριακο και όχι μία καθημερινή.
Ταυτόχρονα, δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει τους πολίτες της Ηγουμενίτσας, μέσω δελτίου τύπου, παρά το ανήρτησε μόνο στο site της ΟΛΗΓ, στο οποίο κανένας πολίτης δεν έχει λόγο να το επισκεφτεί, ώστε και να ενημερωθεί.

Δείτε τη λιτή ανάρτηση του ΟΛΗΓ στο site του:
Αύριο, 10.4.2024 το Parking του Παλιού Λιμένα θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης Πρασίνου.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας!
Ο Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.
Αθανάσιος Β. Πορφύρης
Ηγουμενίτσα: Ετοιμαστείτε για κυκλοφοριακό κομφούζιο αύριο Τετάρτη Ηγουμενίτσα: Ετοιμαστείτε για κυκλοφοριακό κομφούζιο αύριο Τετάρτη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.