Ένα έργο χωρίς τέλος...

Ένα έργο χωρίς τέλος...


Πριν από 3 χρόνια περίπου ξεκίνησε ένα μεγάλο έργο για την πόλη της Ηγουμενίτσας που θα διευκόλυνε τους κατοίκους στις μετακινήσεις τους. Η κατασκευή ενός σύγχρονου οδικού δικτύου στο κομμάτι της παλαιάς εθνικής οδού Ηγουμενίτσας- Ιωαννίνων, από την βόρεια είσοδο της πόλης μας μέχρι και τη διασταύρωση του οικισμού Εθνικής Αντίστασης. ‘
Ένας δρόμος που θα παρέχει ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις μας δεδομένου της όλο αυξανόμενης κίνησης που παρατηρείται στον οδικό άξονα αυτό, λόγω ύπαρξης πληθώρας εμπορικών καταστημάτων και φυσικά λόγω του κόμβου της Νέας Σελεύκειας που οδηγεί και στο τελωνείο Μαυροματίου.

Μετά από 3 χρόνια τι έχουμε?
· Έναν δρόμο ημιτελής με ότι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των διερχόμενων πεζών.
· Έναν δρόμο που φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη του, χωρίς διαγραμμίσεις και με την βλάστηση να οργιάζει, μειώνοντας την ορατότητα και μάλιστα σε πολλά σημεία να έχουν φυτρώσει φυτά ακόμη και στην άσφαλτο!


Αλήθειά που αποσκοπεί η φύτευση θάμνων εκατέρωθεν των νησίδων, εκτός από το να μειώνουν την ορατότητα των οδηγών;


· Έναν κυκλικό κόμβο στην διασταύρωση της Νέας Σελεύκειας μη ολοκληρωμένο και κατά συνέπεια επικίνδυνο.


· ‘Έναν προσωρινό δρόμο από την είσοδο της πόλης μέχρι τις παλιές εργατικές κατοικίες που είναι άκρως επικίνδυνος τόσο για τους πεζούς όσο και για τα αυτοκίνητα που διέρχονται λόγω στενότητας.


Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή, αλλά έχει και τα όρια της!

Με την ελπίδα η νέα Δημοτική αρχή έστω και αν δεν έχει την αποκλειστική ευθύνη αλλά επειδή το ζήτημα αφορά τους κατοίκους αυτής της πόλης, να πιέσει την πολιτεία και όποιον άλλον αρμόδιο φορέα για αυτή την χρονοβόρα καθυστέρηση, ώστε να βρεθεί λύση και να ολοκληρωθεί επιτέλους το μαραθώνιο αυτό έργο.

Αξίζουμε καλύτερα…

Β.Τ.
Ένα έργο χωρίς τέλος... Ένα έργο χωρίς τέλος... Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.